Hétfő esti hírcsokor

Küszöbön van egy új megállapodás a Manchester City és az Umbro között. Utóbbi három éve szállítja újból a felszereléseket a kékeknek és a szerződésből még további hét év hátra van, ám a felek nagyon megvannak elégedve egymással.

Az új kontraktus szerint közel 200 millió font fog átvándorolni a City bankszámlájára a szerződés végére. De újra tárgyalják a stadionhasználati jogokat és az Etihad-dal való mezszponzorációt is, ezzel valószínűleg ellensúlyozni tudják majd a tavalyi szezon 195 milliós mínuszát.

Richards-ék amúgy a múlt héten egy Etihad reklám forgatásán jártak a manchesteri repülőtéren, vicces jelenetek lent a videóban.

Hart, Johnson, Zabaleta és Richards után újabb játékossal köthet hosszabb távú szerződést a City. Bár a nyáron akadozott a tárgyalás de Jong és vezetőség között, szinte biztosra vehető, hogy a két fél előbb vagy utóbb megállapodik egymással. A holland szerződése 2013-ban jár le és egyértelműen kijelentette, hogy esze ágában sincs máshova igazolni.

A fekete báránnyá vedlett Carlos Tévez 40 millió alatt nem eladó, ezt Mancio jelentette ki. A csatár az utóbbi időben gyakorlatilag magasról tett a klubra és a télen biztosra vehető a távozása. A hírek szerint Olaszországba veszi az irányt, a Juve és a két milánói klub is érdeklődik iránta.