Gyűrjünk le a szombati ebéd után egy szelet Stolverket!

A tavalyi évben oda-vissza leverte az Everton a Cityt, ezen jó lenne elkezdeni végre változtatni!

Ligakupa után, Bajnokok Ligája előtt jól jönne egy hazai siker.

Tavaly kétszer is 2:1 arányban kapott ki a City a liverpooli kékektől.. Legutoljára a csapat május 7-én (pont az Everton ellen!), szenvedett vereséget, és bár a Fulham ellen odalett a győzelmi széria, bizakodásra adhat okot ez a veretlenségi sorozat!

Az Everton nem igazán igazolt nagy nevű játékost, a leghíresebb érkező a Real Madridtól kölcsönvett Royston Drenthe.

A legfájóbb veszteségük, hogy az Arsenal az utolsó pillanatban elvitte Mikael Artetát.

Igencsak kiáll Louis Saha rúdja a csapatból, még a ligakupán sem kapott szerdán lehetőséget… Az egyetlen sérültjük Victor Anichebe.

Két győzelemmel, egy döntetlennel, és egy vereséggel a hatodikok, hat ponttal a City mögött.

Kulcs lehet Agüero játéka, aki eddig 41 percenként szerzett gólt, és az eddigi öt meccsén szerzett nyolc góljával a második a volt Coventry City játékos után aki ilyen rövid idő alatt ennyi gólt tud termelni Premier League debütánsként!

A szerdai kupameccsen több csereember bizonyította, hogy Mancininek nem kell siránkoznia, van elég minőségi játékos a csapatban! Köztük Owen Hargreaves, aki remekül debütált, és a meccs utáni interjúban kifejtette a ManUtd orvosai miatt csúszott a visszatérése, akik kvázi kísérleti nyúlként kezelték. Az, hogy ez igaz-e, már soha nem fog kiderülni, de ezzel is sikerült szorosabbra fűzni a két klub amúgy is remek kapcsolatát

A legutóbbi Everton elleni találkozó összefoglalója itt található.

A meccset a digisport közvetíti, stream lelőhely itt lesz.