Tovább a Miki Egér Kupában!

Simán továbbjutott a tizenhat közé a Manchester City „B” a Carling Cup sorozatban a címvédő testén keresztül!

Rengeteg debütáns, visszatérő, pályán rég látott játékos, egy jó kis téttel bíró felkészülési meccs.

A hét elején, a szeptemberi meccsdömpingben időt szakítva elkészültek a hivatalos csapatképek, és játékosportrék a 2011/2012-es szezonra:

A meccsre majdnem eltaláltuk a kezdőcsapatot, két középpályás maradt ki a kívánt kezdőcsapatból, Adam Johnson összeszedett egy kisebb sérülést, míg Joan Ángel Román egyelőre nem kapott bizalmat Mancinitől.

Hargo a góljáról:

Először játszott a csapatban a román égimeszelő Costel Pantilimon és a volt válogatott Owen Hargreaves. Először kezdett idén Wayne Bridge, Nedum Onouha, Abdul Razak, és a doppingvétsége utáni eltiltását letöltő Kolo Touré, aki mint kapitány vezethette a kezdőkörbe a gárdát.

Ami meglepő volt, Kolarov és Zabaleta gyakorlatilag szélső középpályásként kezdte a meccset.

Zuhogó eső fogadta a melegítésre kiérkező játékosokat, és a mostanság igencsak kevésnek (a kupa rangjához méltó…) mondható nézősereget.

A City nagyon bekezdett, és a debütáló Owen Hargraves a 17. percben eszméletlen nagy gólt lőtt! Ennek a gólnak minden futballrajongó (leszámítva néhány kretén szomszédot…) örült!

A 35. percben rosszul ütött ki egy labdát Pantilimon, amit Curtis Davies(!) ollózott kapura, de a gólvonalon álló Kolo Touré tisztázott. Ez volt a Birmingham City legnagyobb helyzete.

De a 38. percben három védő között Balotelli (az orrsérülését kiheverő) Kolarov passzából lőtt szép gólt.

A második félidőben volt néhány kimaradt SuperMario helyzet, egy jó Tévez szabadrúgás, és egy az utolsó percekben kimaradt Carlitos lövés (félpályás vágta után…), nagyon érik az argentin gólja!

Az 57. percben lejött Hargreaves, és bejött a helyére az idén csak védekező középpályást játszó James Milner, valamit bemutatkozott a csapatban két fiatal, a holland Karim Rekik, és az olasz Luca Scapuzzi.

Most is lehet szavazni, hogy melyik gól volt a legszebb!

A találkozó jegyzőkönyve.