Liverpooli banánhéj

A furmányos Mancini megint kavart egyet a kártyán (kezdőn), de csakúgy mint egy hónapja a Merseyside piros részén, most a kék felén sem jött össze a mutatvány.

Moyes és bandája elejtette a banánhéjat, a City meg mint egy rossz burleszkfilm szereplője, el is taknyolt rajta…

Képes visszatekintés a Goodison Parkba.

Az első rossz előjel Džeko-t látni a kezdőben… Ez volt az ötödik meccse idén kezdőként, idegenben. Ezeken a meccseken (a jó bosnyák végig a pályán volt a találkozókon) a csapat egy pontot szerzett (igen 1db pont), és három gólt lőtt (igen 3db gól). Természetesen Edinnek még ehhez a kevéshez sem volt köze. Hajmeresztő…

Silva viszont remekül beilleszkedett az angol bajnokságba, ha az első félidőben pontosabb, nem távozik üres kézzel a csapat egy hónapon belül kétszer Liverpoolból.

Yaya is egészen elképesztő produkciót nyújt mostanában (persze más előjellel mint Edin)! A mostani meccsen is Ő lőtt legtöbbször kapura, ha Vieira, Milner vagy Džeko felveszi a ritmusát (vagy ha nem ők kezdenek…), nem lett volna baj.

Mancini remélem tudja mit csinál, és kedden és szombaton mást látunk a csapattól.

A védelem nagyon elnézte az Everton két gólja előtt a beadásokat… A beívelésben a Stoke ha lehet még jobb, lesz mit gyakorolni szombatig.

Az egyenlítő góljukat persze egy volt City játékos szerezte.

Mancini egészen furcsán cserél ha hátrányban a csapat. A 72. percben jött az Everton vezető gólja, még várt öt percig háta jön a csoda, akkor hozta csak be Adam Johnsont az addig nehézkesen játszó Vieira helyett. Az utolsó tíz percre beküldte Balotellit, a ráadásra meg Jót. De ez sem segített már.

A  meccs végere is jutott egy kis verbális csata, Phil Neville és David Platt szólakozott össze.

Ez az eredményt még elbírja a csapat, pláne, hogy a Spurs sem tudott győzni, de ne így tovább!

A meccs jegyzőkönyve.

Az összefoglalót itt találjátok.