Sorsdöntés?

city v romaÚjra itt a BL forduló, újra egy nehéz meccs. Akár az első idényünkben a legrangosabb európai kupában: újra itt a München, az egyik legjobb Serie A csapat (akkor Napoli, most a Róma), egy kis változás, a pofozógép szerepét pedig most a Villarreal helyett a CSZKA alakítja (hogy még érdekesebb a kép, a Bayern és a Moszkva társaságát már tavaly is élvezhettük). Ma tenni kell arról, hogy a hasonlóság itt véget is érjen. Ha a müncheni vereség után ma sem győzünk, akkor megint elkezdhetünk az EL felé tekintgetni. Ezt meg ki akarja?

A múlt héten ’emberemlékezet’ óta először behúzott két meccset a csapat, lőttek a fiúk 11 gólt és csak Mangalának köszönhetjük kb., hogy egyáltalán kaptunk.

Nem csak a győzelmek voltak fontosak, hanem többen nyújtottak olyan teljesítményt, ami reményt keltő.  Yayán láttunk jeleke, hogy van kedve focizni. Lamapard olyan, mint egy nem várt ajándék, Silva és Agüero teljesen rendben vannak, Edin pedig  végre visszatalált arra az útra, ami miatt tavaly nedvesedett a bugyink:

A jó hír még, hogy Nasztaszics és Jovetics teljes értékű munát végez, a rossz, hogy Nasri túl van a lágyékműtéten, egy hónapig nem látjuk. Fernando sincs még, de talán a Villa ellen már padozhat.

A tegnapi sajtótájékoztatón ‘jelzésértékül’ Hart vett részt Pellegrini mellett, a mester jelezte, Caballero is többször fel fog tűnni a kapuban, a rotációt, mivel ‘jó dolog’, itt is alkalmazni fogja.

A blogon még nem volt a múlt heti ligakupa meccs, itt a hetes:

A Róma nagyon kemény. Eddig öt bajnokin lőttek kilenc gólt, kaptak egyet. A Moszkvát 5:1-el küldték haza. Fasza. Akkor is nyerni kell.

Totti nem akar megöregedni, de Pjanic, Nainggolan és Manolasz is remek formában van náluk. Szerencsére sérültjük is van bőven (Strootman, de Rossi, Balzaretti, Astori…).

Maicon visszatér Manchesterbe (egyes hírek szerint Mancini is kint lesz a meccsen), de a Chelsea elleni meccs után még egy Cole-Lampard találkozó sem lenne érdektelen.

kezdés: 20:45, vezeti: Björn Kuipers (holland), tv: digi, stream: itt

15:00-tól pedig a fiatalok meccse: ezen a linken