Még egy lépés

cautionItt állunk a vége előtt. Valami hasonlóra számítottunk, minden csak tőlünk rajtunk múlik. Karnyújtásnyira a trófea.

Nem szabad elkúrni, nem akarok még egy Q.P.R.-t, semmi remegés, csak gólaránnyal megnyert  bajnoki cím. Sima 1:0-át a szünetben, a végére pedig egy hármast. Nyílhatnak a pezsgősüveget.

De vigyázni! Itt már eltaknyolni nagyon veszélyes!

A West Ham két ponttal és három bajnoki helyezéssel jobbak a szerdán leabált Aston Villánál.

Áprilisban minden meccsükön kikaptak (‘pool, Palace, WBA, Arsenal), ezt a szériát szakították meg egy hete a Spurs leverésével (csak nem akartak hat vereséggel a nyakukban nyaralni menni). Az, hogy nem lett kiesési gondjuk, az a februárnak köszönhető, akkor egy gólt kapva az összes meccsüket megnyerték (Swansea, Villa, Soton, Norwich), részükről ennyi volt az idény.

A legjobb játékosuk a szezonban a kapitányuk, Kevin Nolan volt (legtöbb gól és gólpassz) és a középhátvéd, James Tomkins volt (bár az ő küzdelme sokszor inkább csak elkeseredett volt, mint hasznos).

A Liverpool szurkerek ‘nagy reménysége’ azon kevés meccsen, amikor játszott nem volt rossz, de az eredményessége finoman szólva sem az igazi (2 gól 4 gólpassz), ez az idény sem lesz ott a CV-je leghosszabb fejezetében.

Ketten nem lesznek csak ma Allardyce keretében, az olasz csatár, Marco Borriello és az ír védő, Joey O’Brien.

Nálunk ha nagyon fontos lenne, bárkit pályára tudna már küldeni Pellegrini. De nem kell, nem fog égni a ház nem, lesz itt Q.P.R. .

Ha úgy van, ma is megkönnyezem ezt a videót, de most nem hiányzik a dráma. Jó lenne ha Džeko már az elején betalálna, szép nyugodt ünneplésre vágyom.

A csapaton nem fog semmi múlni. A Villa ellen megmutatták, hogy a nyomás, a szakadó eső és az sem szegte kedvüket, hogy csak későn sikerült megszerezni a vezetést. Hatalmasat küzdött mindenki. Yaya gólja pedig szimbolikus volt. Ahogy végiggyalogolt a pályán, az maga volt az idei Manchester City.

Akárki akármit mond, ez az olajpénzen összevásárolt múlt nélküli zsoldossereg ma folytatni a történelemhamisítást.

no history

Csak nyugalom, egy lépésre a trófea. Egy pont, de ennél is több lesz.

kezdés: 16:00, vezeti: Martin Atkinson, tv: digi, stream: itt

Idén ez lesz a negyedik meccsünk a West Ham ellen. Eddig két meccs a ligakupában, egy a bajnokságban, három City győzelem. Januárban nagyon megjárták, ma elég lesz fele ennyi: