Jöhetne egy sima meccs

city_vs_spurs.jpgAz Ajax után ismét egy Yid Army rohamozza az Etihad falait.

Nem, nem egy újabb vallási alapú harcról lesz szó a közel-keltről, hanem a Premier League vasárnapi rangadójáról. Manchester City – Tottenham Hotspur, Super Sunday.

Nem túl acélos a csapat mostanság, jól jönne egy sima győzelem, és úgy érzem ez ma meg is lesz. Nem lesz ellenfél a Spurs, jöhetne ma egy sima meccs.

Komolyabb sérülése már csak Richardsnak és Rodwellnek van, a Lescott, Milner, Silva hármasból valaki talán már a padra is leülhet.

Nyáron az írástudatlan Redknapp helyét a fiatal portugál, André Villas-Boas vette át (miután a cselzi bukott rajta vagy 25 mihályt, fontban), akit nagyon hamar kikezdtek itt is, mert nagyon rapszodikus a Spurs idén.

Az első három fordulóban nem tudtak nyerni, aztán jött egy négy Közte egy győzelem az Old Traffordon. Isten áldja őket ezért (ugye őket is ő áldja?!)!

Az utolsó három bajnokin jött megint a visszaesés, két hazai vereség (a Chelsea és a Wigan(!!!) ellen) mellet egy 2:1-es győzelem a kieső helyen álló Southampton otthonában.

A játékosaik közül Scott Parker, Assou-Ekotto, Moussa Dembélé és Younes Kaboul sérült, Sandro és Jake Livermore pedig feltehetőleg kihagyja a meccset.

Adebayor nem sérült, viszont tuti nem fog kezdeni. Manu jól megszívta a harci lompost, AVB érkeztével (és a szerződtetése körüli tököléssel), gyakorlatilag nem játszik.

Akikre vigyázni kell, a két támadó, Defoe és Clint Dempsey, mellettük a bal szárnyuk (Bale és Vertonghen), és az angol válogatottba visszakerült Aaron Lennonra nem ártl figyelni.

A Spurs jelenleg hatodik, de lehetne akár negyedik is, ha jobb lenne a gólarányuk.

Kezdés: 14:30, Tv: digi 2, stream: erre

1977-ben sikerült feltörölni velük a padlót, álom lenne ma is egy ilyen meccs: