Csak kettőt kellett aludni, és máris itt a Villa

Mint púp Quasimodo hátára úgy hiányzott a ma esti Miki Egér kupa meccs.

Alig húztak el a gúnárok, máris itt vannak a Villások, nem, nem a Spurs, hanem, az Aston. Tartalékos csapatok kedd esti csatája a másodvonalbeli kupáért.

Nehéz elszakadni az Arsenal elleni meccstől, nem csak az eltelt idő rövidsége miatt, hanem inkább a mutatott játék ami megfeküdte a gyomrunkat.

Nincs mit tenni, ez az Eb, és ez a sorsolás nem kedvezett a csapatnak. Már előre fázom a januártól, nem csak az idő, hanem az Afrikai nemzetek kupája miatt. Mi lesz itt, ha Yaya is eltűnik megint?! A játékosok távol a top formától, de az új fiúk sem nyűgöztek le. Vasárnap az első félidőben bénázó Sinclair, és a másodikban szinte teljesen láthatatlan Rodwellt látva sírva kérném vissza Adam Johnsont és de Jongot.

A kezdőre tippelni megint olyan, mintha totószelvényt töltenénk ki, bízunk a helyes eredményben, de mindig valahogy mellélövünk. Nem biztos, hogy sokat jelent, de esélyes, hogy ma a keretben találjuk Denís Suárezt, Abdul Razakot és Jordi Hiwulát (én személy szerint Michael Johnsont is szívesen látnám, de egyre inkább úgy tűnik, az ígéretesen induló karierje véglegesen megfeneklett), mivel a tegnapi Premier League U-21-es meccsre nem utaztak el Londonba, a Fulham elleni meccsre.

Milnerrel viszont nincs minden rendben. Amióta visszatért a válogatottból nyoma sincs, a lábát fájlja, de az orvosok a pontos diagnózist még nem hozták nyilvánosságra.

Előkerülhet viszont Pantilimon (vagy Wright?), Kolo Touré, és a hétvégén nem játszó Nasztaszics, Balotelli és Maicon.

Kérdés mennyire veszi komolyan a meccset a Villa, rájuk férne valami sikerélmény, az eddigi öt bajnokin egyszer nyertek, egy döntetlenjük van és háromszor kikaptak, ebből kétszer csúnyán, az Evertontól otthon 3:1-re, az igazi ciki viszont most szombaton volt, egy négyest gurított nekik a Southampton.

Tavaly is egy birminghami brigáddal kezdett a csapat, jó lenne most is simán továbblépni.

Ja, a lényeg, közvetítés égen-földön nem lesz (ha valaki mégis talál valami közepesen szemcsés ázsiai sztrímet, és meg is ossza velünk, fél éves népsport előfizetést kap ajándékba).

Lescott és Mancini a meccsről:

https://www.youtube.com/v/rnrkcW0GwCE?version=3&hl=hu_HU&rel=0