Tisztességes búcsú

Megvolt a harmadik edzőmeccse a csapatnak Ausztriában. Folytatódott a sorminta, a vereség és a döntetlen nem jöhetett más, mint egy győzelem Innsbruckban.

article-2176694-1425cf4f000005dc-331_634x378.jpg

Tisztességesen búcsúzott a Manchester City az Alpoktól.

Megvolt a harmadik edzőmeccse a csapatnak Ausztriában. Folytatódott a sorminta, a vereség és a döntetlen nem jöhetett más, mint egy győzelem Innsbruckban.

Tisztességesen búcsúzott a Manchester City az Alpoktól.

Hasonló csapat mint eddig, Biton nincs gondolom nem volt meggyőző az izraeli,  Az előző meccs egyik legjobbja Lopes (a mezén Lopez, vajh’ miért?) most nem villogott, az alapozás és a harmadik napon belüli második meccs nem volt jó hatással a tizenhat éves srácra, persze a többiekre sem, de látszott, nem akarnak leégni, most végre lesz gól.

Ez volt tegnap a Manchester City: Pantilimon – Zabaleta (csere: Rekik, 70. perc), Kolo Touré (Boyata, 88.), Kompany (Szavics, 57.), Kolarov (Helan 88) – Yaya Touré (Evans, 75.), Razak – Johnson (Mancini, 88.), Agüero (Jelavic, 70.), Lopes (Weiss, a szünetben), Tévez (Scapuzzi, 64.)

Nem volt egy jó meccs, a csapat most sem játszott túl jól, ezt se bánja aki kihagyta. A meccs előtt már lehetett tudni, hogy most először debütál a bordó idegenbeli mez, de az, hogy a Besitkas is a második (harmadik?) mezében lépett pályára, ami ráadásul tök piros, teljes kreténségre vall a szervezőktől. A bíró is elég keményen nyomta, hol útjába került egy akciónak, játékost döntött le a lábáról, vagy csak simán tűrte, hogy Yaya pár centiről megszárítsa az egész meccsen zuhogó eső miatt vizes haját.

Ez sem volt egy csúcs meccs, az alapozás most is rányomta a bélyegét a srácok fittségére, az első félidő a töröké is volt, Pantilimonnak kétszer is nagyot védenie pár másodpercen belül a félidő közepén, de a 45. percben mégis csak a City szerzett előnyt, Tévez labdáját átlépte Yaya (közben szépen meg is borították), Sergio pedig tizenhatról a hálóba tekert. 1:0.

A második játékrész is hasonlóan indult, a Besitkas próbálkozott, a City kivárt. Ez így ment tíz percig, amikor is Kompany labdát szerzett a tizenhatos előtt, lepasszolta Johnsonnak, de Vinny nem állt meg futott az akcióval, visszakapta a labdáját, majd elképesztő mozdulattal a hálóba emelt a tizenhatoson kívülről. 2:0.

Kábé saját maga sem gondolta volna, hogy bemegy, mi lenne, ha bajnokin szerez egy ilyen gólt?!

Ezután gyakorlatilag vége lett a meccsnek, Mancini lehozta Kompanyt, majd csak jöttek a cserék mindkét oldalon, de focizni már senki sem akart igazán. Egyedül egy török kapufa, és egy veszélyes Weiss szabadrúgás érdemel szót.

Most vissza Angliába, majd rögtön irány Ázsia. Egy hét múlva, pénteken Kínában, az olimpiai madárfészekben játszik legközelebb a csapat, az ellenfél az Arsenal.