Supersonic

Manchester városának két büszkesége a Manchester City és az oasis annyira összefonódik egymással, hogy a neves zenekar első kislemezének megjelenésének tizennyolcadik évfordulóján nem tehettek mást a ManCity játékosai, mint, hogy szuperszonikus produkcióval rukkoljanak ki a jeles napon a West Bromwich Albion ellen!

https://www.youtube.com/v/BJKpUH2kJQg?version=3&hl=en_US&rel=0

Kellemes, esős, megszokott mancunian weather fogadta a játékosokat, Carlos Tévez pedig kezdőben a nézőket, David Silvával egyetemben, aki remélte, hogy kisebb sérülése és halványabb formája a múlté.

A szokásos Tunnel Cam:

https://www.youtube.com/v/nrmlr0htdSA?version=3&hl=en_US&rel=0

Sergio Agüero nem szarozott sokat, Nasri passzával megindult és több mint húsz méterről kiba nagy gólt akasztott! 1:0.

A WBA-nak hasonló szerepe lett mint a Citynek volt vasárnap az Emirates-ben, kapura lövésük nemigen volt, a srácoknak (a vezetés tudatában) nem volt más dolga, mint felhozni magukat, Silva és Tévez is rengeteget próbálkozott, kellett az önbizalmuknak ez a félidő, mivel sok minden nem sikerült nekik, de megvolt az előny, így nyugodtan belefért egy-egy rosszabb megoldás is.

A második félidő egy Nasri lövessél kezdődött, de még mielőtt bárki aggódni kezdett volna Kun újra beköszönt, ismét Nasri passzából, egy pár perces tizenhatos körüli labdázgatás után. 2:0.

A 61. percben egy szöglet után kezdődött az őrület, Silva beívelése után Agüero lövését fejelte ki Mulumbu a gólvonalról, Kompany és Richards összefejelt, majd úgy tűnt felszabadult a kapu, de hamar visszakerült a labda a tizenhatoson belülre, Agüero balról élesen középre adott, jött Tévez és tizenegy méterről a hálóba lőtt! 3:0. Újra Carlos Tévez gól Manchesterben! A gól után lehozta Mancini, a jelek szerint számít rá szombaton Norwichban is.

A 64. percben jött a kegyelemdöfés: Agüero labdát szerzett, indította Silvát, aki remekül a hálóba emelt. 4:0.

Agüreo is lejött a 74. percben, Sergio hibátlan meccset játszott. Két gól, két gólpassz, ismét szétszakadt a pályán, remek fickó! A helyére bejött Džekónak nem jött össze semmi emlékezetes, de ne legyünk igazságtalanok, a csapat sem pörgött már igazán az utolsó negyedórában, így egy Edin comebackre még várni kell.

Agüreóból, Tévezből és Silvából kijött, ami már egy ideje beléjük ragadt, Hart is lehozott végre egy kapott gól nélküli meccset. Visszatér a jó forma vagy csak egy kisebb fellángolás? Már szombaton ki is fog derülni.

Hogy, hogy nem, úgy alakult, hogy ismét öt pontra van a dobogó teteje. Ez remek jó dolog, ismét van miért küzdeni, van értelme az egésznek, lehet még komoly tétje a derbinek, ha másért nem már csak ezért megérte! Az meg, hogy a mu elbaszta a tippmixemet, most egy cseppet sem zavar.

A mérkőzés jegyzőkönyve és az összefoglaló:

Végre volt gól dögivel! Neked melyik tetszett jobban? Szavazz!