Egy pofon, nyugtatólag

Meg kéne nyugodni. Nagyon meg kéne. Ehhez talán segítséget nyújthat ez a döntetlen.

Egy időben elhelyezett pofon, hiszen már nem kell izgulni, az ezüstérem a nyakban, mázlival lehet csak fényesebb, tessék megnyugodni és játszani úgy, ahogy igazából tudtok!

https://www.youtube.com/v/sqvWi16WSpA?version=3&hl=hu_HU&rel=0

Ez volt a már a hatodik meccs, hogy hátrányba kerül a csapat. A recept szombaton is a megszokott volt, magas labdabirtoklás (bőven 60% felett), pontos passzok (86%), rengeteg kísérlet a gólszerzésre (27), jellemzően a vendégek mindhárom a kapu felületét eltaláló lövése beakadt… Ez is mutatja, hogy a máskor hatékony játékosok nem tudnak felpörögni, meccseket eldönteni képes húzóemberek múlják alul magukat.

Most sem volt Hart bravúr, pedig kellett volna. Silva hetek óta fáradtan kóvályog a pályán. Džeko… Edint inkább hagyjuk! A magas bosnyák nem nyert meg egyetlen fejpárbajt sem (az egész csapat is csak 40%-át nyerte a fejeseknek), és egész meccsen három kapuralövésre volt képes… Az első félidőben megsérült Richards (miért nem cserélték le, miért nem kért cserét?) is a megszokottnál jóval-jóval gyengébben muzsikált,

A meccs után Mancini csatárai teljesítményét kritizálta, lehet is, pláne Edint, de eddig nem nagyon sült sok jó abból, ha ők ketten kezdtek, ilyenkor én Yayat tolnám fel a támadó harmadba. Mario meg, a végén azért csak kettőt vállalt. És az is tény, hogy hiányzott a most kimaradó, ebben a hónapban nagyot alakító Nasri és persze Agüero, akire azért lehet építeni.

Nem indult biztatóan a meccs, az első nagyobb helyzet Gardner révén a Fekete Macskáké volt. Aztán jött Džeko egyetlen értékelhető helyzete.

A vendég gól nem a semmiből jött, de érdekes volt látni, hogyan hátrál be a teljes védelem Sessègnon előtt, majd a töküresen álló Larsson takarásból a hálóba tekert. 0:1

A 42. percben Džeko szlalomozott be a tizenhatos bal oldalára, Gardner belépett elé, Dowd büntetőt ítélt, Mario a megszokott módon értékesítette. 1:1.

A 45. perc végén mindenki csak a végére várta a félidőnek, gyors szabadrúgás, szélen fel (megint Sessègnon), beadás mindenki nézi, Richards aki meghúzódott egy mentésnél (a szünetben jött csak be helyette Adam Johnson), nem tud rendesen felugrani Bendtnerrel. 1:2…

A szünetben reméltem minden oké, nyugalom, Mancini felrázza őket, de aztán…

… egy tökéletes vendég kontra. Sessègnon indította Bendtnert, aki a tizenhatoson belül Larsson elé tálalt. 1:3…… Ez a három ember kicsinálta védelmet. Harmadik és utolsó tisztességes kapuralövésük. Kettővel mennek.

Mancini behozta a tökpocsék Silva helyett Tévezt, de ő sem tudott sok mindent hozzátenni a játékhoz. Majd a vége előtt (mikor már többen nem bíztak semmiben és kezdtek elszivárogni az Ethadból, heh lemaradtak a lényegről a hülyék!) Milner helyére Pizarro.

A 85. percben jött a minden mindegy hadművelet, Kolarov labdájával (basszus, ez a csávó szélső, alig védekezik a meccsen. A bal oldalon hasznos, de ki van a helyén hátul?) Balotelli végiggyalogolt a tizenhatos vonalán, majd nagyon nagy gólt lőtt! 2:3

Egy percre rá Tévez adta a labdát Pizarronak szorult helyzetben a büntetőterület előtt, aki rögtön Kolarovhoz továbbított, a szerb pedig a lábak között húszról gólt lőtt! 3:3.

Miért nem tudtátok ezt hamarabb csinálni?!

A húszmeccses hazai győzelmi széria megszakadt, de a veretlenség nem, ez is valami!

Ami késik nem múlik! Most egy kicsit késünk, de rohadjatok meg, nem múlunk el, mint egy könnyed kis láz! CTID!

A mérkőzés jegyzőkönyve és az összefoglaló:

Két szavazás a facebook oldalunkon: melyik gól volt szombaton a szebb ill. ki volt szerinted március legjobbja?