Ideje lenne megnyírni a pudlit!

Jó lenne végre nyerni Liverpoolban!

Karnyújtásnyira a Carling Cup fináléja, és hiába becsüli le mindenki a Miki Egér kupát, nagyon kéne a győzelem. A dolog úgy áll, hogy ezt a meccset nehezebb lesz megnyerni, mint magát a döntőt… Sikerülnie kell!

Jó régen nyert a City az Anfielden. A különböző kupasorozatokban pedig lassan egy emberöltőnyi ideje nem kaptak verést a Citytől (bár az igaz, korántsem volt a két csapat minden évben összesorsolva), így eljött az ideje, hogy megnyírjuk egy kicsit a pudlit!

Balotelli négy meccset kapott a hétvégi taposási kísérletért, ha nem fellebbez a csapat nem játszhat (nem fog), így megvan az esélye, ha a döntőbe kerül a csapat azon a meccsen térhet vissza angliai meccsen. Touréék az ANK-n, és ez az utolsó a négy mérkőzéses eltiltásából Kompanynak. A ‘poolnál a sérült Lucas, és Suarez eltiltott, csak ők a fontos hiányzók.

Még mindig nincs hír arról, hogy mi lesz Carlos Tévez sorsa, a különböző lapok szerint a PSG, a Milan, a Corinthians és az Inter vagy ajánlatot tesz érte, vagy lemond róla végleg.

Carlosra nagy szüksége lenne a csapatnak, de már jó lenne, ha végre elmenne, és az érte kapott pénzből Mancini megvehetné azokat a játékosokat akiket akar.

Viszont a klub elnöke Őexcellenciája Khaldoon Khalifa Al Mubarak kijelentette: Tévez áron alul nem eladó. Ha senki nem fizeti ki a kért árat (kb. 25 millió font) akkor (persze, ha Carlos visszatalál Manchesterbe) marad a csapatban, és maximum Hydeban rugdoshatja a mesterhármasokat. Az elnök úr példát akar statuálni Tévezen. Egy játékos sem viselkedhet így, és jelzés a többi klubnak: a Cityvel nem lehet szórakozni! Meg kell fizetni minden manchesteri játékos árát!

A csapat már így is több millió fontot spórolt a renitens argentinon. A rengeteg büntetés, és az elmaradt négy havi bér már forintmilliárdokban mérhető. Ez egy olyan hatalmas összeg amit egy olyan fickó mint én csak akkor láthat ha nyer a lottón. Megkeresni csak akkor tudnám ha az ősrobbanás óta a jelenlegi munkahelyemen húznám a gályát.

Nedum Onuoha viszont még a csapattal van, pedig egy hete arról szóltak a hírek, hogy a City vezetősége elfogadta a QPR ajánlatát a saját nevelésű védőért.

Az ősszel az Aberdeenben védő kolumbiai David González a másodosztályú Brighton & Hove Albion csapatához került, véglegesen és ingyen.

Két fiatal újra kölcsönbe távozott. Harry Bunn ősszel a Rochdale AFC-ben szerepelt, most a Preston North Endben van az idény végéig. Alex Tchuimeni-Nimely pedig ebben a szezonban a második vonalban edződik. A Middlesbrough után most a Coventrybe ment nyárig. Mindketten már gólt is szerzetek első meccsükön, Nimely pont a Boronak köszönt be.

A hétvégén nem lép pályára a City, nincs értelme pihentetni senkit (nem is nagyon van már kit…), mindent meg kell tenni a győzelemért! A Liverpool ellenben pályára lép a hét végén az FA kupában, a united ellen. Ha azt megnyerik ők lehetnek a sorozat egyik legnagyobb esélyese, remélem inkább arra koncentrálnak.

Ez a harmadik meccse a két csapatnak négy héten belül, ismerik már egymást rendesen. A pillanatnyi forma fog dönteni. Az pedig a Citynek kedvezhet, a hétvégén összejött a siker a Spurs ellen, a ‘pool viszont keményen megszenvedett, és simán ki is kapott a kiesés ellen menekülő Boltontól. Egyedül a Bogdán kapujába betaláló Bellers akart játszani, a többiek szédelegtek a pályán. Jó lenne ha ma mindkét csapat a hétvégén látott arcát mutatná!

1:2 lesz a végeredmény, két Džeko góllal, érzem! Vagy tizenegyesek utáni továbbjutás. Vagy akármi, de ott lesz a csapat a Wembleyben!

A másik elődöntőben ledolgozta a Cardiff City hazai pályán az egygólos hátrányát, de mivel több gól nem esett még a hosszabbításban sem, a büntetőket pedig pocsékul rúgták a Crystal Palace játékosai, így a walesi csapat várja ellenfelét a fináléban.

A meccset a sport 1 tv közvetíti, stream itt lesz. Az ország nagyobbik fele így ma ezt a meccset nézni. Az egy éveben belüli x-edik klasszikó helyett végre látnak egy kis igazi angol focit! Bár, ha olyan lesz a kommentár mint két hete akkor nektek egy jó sopcastos streamet ajánlok a tv helyett.

A kezdőcsapat nagy valószínűséggel ez lesz: Hart – Zabaleta, Szavics, Lescott, Clichy – Barry, Milner – Nasri, Agüero, Silva – Džeko