Újra indul a farkasvadászidény

Ismét a Wolves kerül a Manchester City célkeresztjébe.

A héten már egyszer elpáholt Wolverhampton most az idegenbeli kupameccs után az Etihad Stadionba látogat.

A csapat háza tájáról leginkább a Tévez sztori érdekli (bosszantja?) a szurkolókat. A játékosok szakszervezete nyomására csak kétheti bérmegvonás jár Carlitosnak az egy hónapi helyett, mivel a bizonyítékok szerint Münchenben nem beállni nem akart, hanem újra bemelegíteni. A klub elfogadta a döntést.

Az ügyről kifejtette véleményét Maradona is aki aggódik Tévezért, és túl nagy büntetésnek tartja azt, hogy Mancini nem engedi játszani. Az isteni Diego dicsérte a City folyó munkát, és természetesen külön kiemelte vejét, Agüerot is.

A kupameccsen kezdő Abdul Razak a Portsmouthba igazolt, kölcsön, december 31.-ig. A fiatal belga védő Boyata megsérült, nagyjából december elején állhat újra edzésbe.

Rajtuk kívül mindenki a Mancini rendelkezésére áll, aki feltehetőleg a derbi kezdőcsapatához nagyon hasonló (Hart – Richards, Kompany, Lescott, Clichy – Yaya Touré, Barry – Milner, Agüero, Silva – Balotelli) tizenegyet fog ma pályára küldeni.

Legutóbb Manchesterben a csapat idén januárban találkozott, akkor küzdelmes meccsen 4:3 lett a végeredmény.

Ez az összecsapás (a gólzáporon kívül) arról is emlékezetes marad, hogy itt lépett pályára először a csapatban Edin Džeko, és Kolo Touré utoljára ezen a meccsen volt eredményes.

A mai meccs más lesz mint a szerdai, pedig az is milyen sima győzelem lett! Mindenesetre elég megnyugtató csak abba belegondolni, hogy pl.: ma Szavics helyett Kompany, Razak helyett Silva, Scapuzzi helyén Agüero fog kezdeni (bár még Kunnak is igyekeznie kell, hogy a fiatal olasznál jobb teljesítmény nyújtson ma!). A sebzett farkas a legveszélyesebb! A Wolverhaptonnak nincs veszítenivalója, ezért hamar a tudtukra kell adni, hogy nincs semmi keresnivalójuk Manchesterben, és ismét egy gólzáporos győzelmet lehetne aratni!

Szenzációs eddig az elmúlt egy hét! 11:3 a gólarány, és ez ma csak tovább javulhat! A City előnye megnyugtató öt pont a táblázat élén, botorság lenne most kiengedni!

A meccset a digisport közvetíti, stream itt lesz fellelhető.