Firestarter!

Mario Balotelli. A Manchester City egyik legjobb formában lévő játékosa.

Mario Balotelli. A Manchester City egyik játékosa aki erőteljesen megosztja  a közvéleményt.

Az biztos: a még mindig nagyon fiatal, de már most mutatkoznak a jelei: hatalmas játékos lehet belőle. Csak az a kérdés, saját maga is akarja ezt, vagy inkább marad a kreténség az élete mozgatórúgója.

Lehet Mario a  Manchester City valaha volt (egyik) legjobb játékosa? A képességei alapján: igen. Az agyveleje alapján: hááát..

Firestarter.

Ha nem lenne futballista akkor is bizonyosan nem lenne egy átlagos fickó! Egy olasz utcai banda vezére lenne. Vagy színész. Esetleg rocksztár. Ő lenne az új Keith Flint. Minden lenne akkor is csak nem középszerű!

A derbi előtti újabb kalandjáról már a meccs előtti beharangozóbán már írtunk, ezért írta a pólójára a fenti feliratot, hogy végre szálljon róla a média, és figyeljenek inkább arra amit a pályán csinál. Valljuk meg: baromi nehéz lesz!

Szerencsére már jól érzi magát Angliában, és ez a pályán is meglátszik rajta!

Mancini töretlenül bízik benne, de ahogy a derbi utáni sajtótájékoztatón fogalmazott: „Mario zseniális, de őrült! Nincs mit tenni, én így is szeretem!” A menedzser a világ legjobb játékosát vizionálja benne, aki felérhet Messi, vagy Ronaldo szintéjére. Legyen így!

Üzletileg sem utolsó a srác! Az umbro sem hagyta parlagon az újabb ötlet, már tegnap piacra dobta ezt a pólót:

 

A csapatársai is először kétkedve fogadták a balhés olaszt, de mára elfogadták

Az előző szezonban nem voltunk biztosak benne, hogy a pályán és azon kívül megállja a helyét a Manchester Citynél. Túl sokat foglalkozott vele a média, a nagy felhajtás miatt kellemetlen volt elmenni vele bárhová, sokszor bosszantó volt a társaságában maradni. Szerencsére mára úgy tűnik, felnőtt, rend lett a fejében, és az egész csapat is mögé állt. Azt a szeretetet és tiszteletet kapja, amely előrelendíti, az edzéseken példás munkát végez, alázata megkérdőjelezhetetlen. Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a derbije, nagyon megérdemelte!

Mi is sokszor foglalkoztunk vele, írtunk életéről, vagy összeszedtük az összes tavalyi balhéját. Hálás egy téma SuperMario. Emellett pedig remek játékos lett!

Az fix: egy jó viccre mindig kapható!