Vissza a pályára!

Két hét bajnoki szünet után újra jöhetnek a Premier League meccsek!

Az idény eddigi legfontosabb hete előtt, kvázi bemelegítésként, az Aston Villát fogadja a csapat hazai pályán.

A válogatottak többsége sikerélménnyel tért vissza Manchesterbe. Az angolok kijutottak csoportelsőként az Eb-re. Silva mesterhármast lőtt a skótoknak:

Samir Nasri sikeres 116 passzt adott Albánia ellen, majd gólt lőtt a Bosnyákoknak, ezen a meccsen Džeko is betalált, így ők is játszhatnak selejtezőt az Eb részvételért.

Balotelli megsérült az olasz edzőtáborban, nem tudni mennyire komolyan. Visszatért Tévez az eltiltásából (bár nagy meglepetés lenne ha ma játszana). Komoly sérültről nincs hír.

A legutóbbi manchesteri ManCity-Villa meccset (FA kupa találkozó volt) 3:0-ra hozta a City. Bajnokin tavaly decemberben találkoztak az Etihadban (akkor még City of Manchester), az akkori végeredmény 4:0-volt. Az azóta lejátszott 13 bajnoki meccsből 12-őt megnyer hazai pályán a csapat, csak egy Fulham elleni 1:1 csúszott be a remek sorozatba.

A kupameccs összefoglalója:

Az Aston Villánál nagy volt a mozgás rengeteg játékosuk távozott: Ashley Young a ManUnitedbe igazolt, Stewart Downing a Liverpoolba, Nigel Reo-Coker Boltonba, Luke Young a QPR-ba, és Brad Friedel a Tottanhambe.

Erősítésként ide igazolt Shay Given, a Spursből ketten jöttek, Alan Hutton, és Jermaine Jenas végleg, és Charles N’Zogbia a Wigantől.

A bajnokságban két győzelmük mellett egy döntetlenjük van, azaz még nem kaptak ki. Feltehetőleg ma sem akarnak kikapni, így nehéz lesz ellenük játszani, reméljük hamar jön az első gól!

City vs Villa

A meccset a digisport plus közvetíti. Stream itt lesz.

Egy kis kedvcsináló, fifa 12-őn már lejátszották a meccset: