Az esélytelenek nyugalmával

Elérkezett a Bajnokok Ligájában az „A” jelű csoport rangadója.

Az első nagyon komoly meccse idén a csapatnak idegeneben, emberemlékezet óta az első igazán erős külföldi csapat amely a Manchester City útjába kerül.

És ami a legfontosabb: az első olyan meccs idén ahol egyáltalán nem tartják esélyesnek a Cityt!

Egy igazi erőfelmérő lesz ez a meccs! Lényegében mindenki egészséges, Mancini a legjobbnak vélt csapatot tudja harcba küldeni. A hírek szerint Téveznek mindenképp a kezdőben ad lehetőséget.

A csoportból való biztos továbbjutáshoz még kilenc pontra lenne szükség, reméljük nem üres kézzel szállnak repülőre a meccs után a srácok, mert akkor nagyon nehéz lesz ezt megvalósítani!

A csapat remekül működik a bajnokságban! Az öt meccsen elért +14-es gólarány nagyon imponáló, és a legtöbb kaput eltaláló lövés mellett a legtöbb kapufát is a City jegyzi! Ezt a formát kellene átmenteni a Bajnokok Ligájába, és minden rendben is lenne.

Ilyen párharc még nem volt a mi életünkben, kíváncsian várjuk mire is képes a csapat ilyen szituációban.

Elemezgetni nem érdemes, ma nem is fogunk. Néhány videóval készülünk az estére, és várjuk a nagy meccset!

A játékosok és Mancini véleménye a párharcról:

Ribery reakciója mikor megtudja, hogy a City került a Bayern útjába:

Most fog először szembekerülni volt csapatával Jeróme Boateng! Remélhetőleg a szimpatikus német válogatott védő nem fog túl sok borsot törni támadóink orra alá!

A Cityben nincs volt Bayern játékos, de több jelentős Bundesliga tapasztalattal rendelkező játékos van a keretben, Kompany, de Jong és természetesen a volt német gólkirály Edin Džeko, aki remélhetőleg hasonló formát fog mutatni a München ellen, mint két éve még Wolfsburg játékosként!

20:45-kor kezdődik a vakrepülés, a két csapat első hivatalos találkozója, amelyen Kassai Viktor fog bíráskodni.

A meccset a digisport közvetíti, stream itt lesz fellelhető.