Újabb siker a tartalékoknál is

A múlt szombati meccs után ismét pályára lépett a Manchester City tartalékcsapata is.

A mostani ellenfél – szerda este – szintén egy Manchester közeli alacsonyabb osztályú csapat, a Stalybridge Celtic volt.

Az első keretnél hosszabb ideig számításba vett játékosok közül tegnap Bridge, Bellamy, Onuoha és Michael Johnson lépett pályára a kezdőcsapatban. Jó már elutazott Brazíliába, Adebayor megkezdte az edzésmunkát (egészen jó hangulatban!), de még nem játszott. A hírek szerint a Tottenham vinné el az idényre, kölcsönbe.

A Manchester City Tartalék felállása: Karius (Ormson – 72.), Trippier, Bridge (Benali – 58.), Ibrahim (Francisco – 46.), Onuoha (Kennedy – 76.), Rekik, M. Johnson (Mayifula – 58.), Razak, Bellamy (Helan – 58.), Assulin, Román (Plummer – 66.).

Az előző meccshez hasonlóan az ellenfél szerezte meg a vezetést. Az első negyedórán belül hátrányba került a tarcsi, de a csapat nem tört meg! Bellamy a 20. perceben  egalizálta az állást. Bellers szokásához híven nagy szívvel játszott remek példát mutatna a fiataloknak! A szünetig született még három City gól! Román, Abdi Ibrahim, majd újra Román tált be! 1:4 a szünetben!

meccsjelenet

A második félidőre Andy Welsh (a második csapat edzője) lassan lecserélte a tapasztaltabb játékosokat, így a játékban felül tudott kerekedni a Stalybridge, de csak szépíteni tudtak, így 4:2-re nyert a City tartalék.

A meccsen két gólt szerző Joan Ángel Román igen figyelemreméltó teljesítményt nyújt, az Altrincham ellen egy, most két gólt lőtt. A fiatal spanyol két éve érkezett az Espanyoltól. A barcelonai csapattal remek kapcsolatot ápol a City, ennek köszönhetően meg is fog mérkőzni egymással a két klub tartalékcsapata ma este Spanyolországban, ahol a tartalékgárda folytatja a felkészülést a szezonra.