Az első meccsélmény a szezonban

Ismét egy vendégszerző a fedélzeten!

A mai délutánt James meccsnézéssel töltötte, mégpedig Manchester City meccsen járt, és volt kedves megosztani velünk élményeit.

Testvérétől már kaptunk képeket a kupadöntő után, remélem még hallunk felőlük, köszi srácok, még egyszer!

A felnőttkeret az Egyesült Államokban készül az idényre, ahogy ezt Micah Richards naplójában is olvashatjátok, de vannak olyan játékosok akik nem utaztak, sőt a tartalék keret nagyobbik része is Angliában készül az ú idényre.

Azok közül akik tagjai voltak már a felnőttereknek a mai napon Onouha, M. Johnson és Craig Bellamy léptek ma pályára. Adebayor rangon alulinak érezte a tartalékban való szereplést, Jó, Given és Bridge állítólag már közel a megállapodáshoz új csapatukkal, ezért nem játszottak.

Pályára lépett viszont a holland Karim Rekik, aki a nyáron érkezett a csapathoz.

A Manchester City Tartalék felállása: Lawlor, Trippier, Meppen-Walter, Triallist, Onuoha, Rekik, Michael Johnson (Helan, 46), Razak (Clowes, 81), Bellamy (Cole, 55), Assulin (Benali, 58), Román (Robinson, 72) Ormson, Kennedy, Plummer, Hilawola, Drury

Most átadom a szót, Jamesnek:

Tegnap jött az ötlet, hogy menjünk el Altrincham-ba, a tartalékok meccsére! A húgom Liz a haverom Bobby, és a faterja (valakinek kell vezetnie ha-ha!) és én indultunk el ma egykor. Elég hamar odaértük, voltunk már itt pár éve. A United tartalékcsapata itt játssza a meccseit. Szeretem a tartalékmeccseket, ha tehetem évi 2-3-ra elmegyek.

Hét font volt a belépő, viszont négy fontért remek gyömbérsört csapolnak. Úgy kétezren lehettünk, rengeteg City szurkolóval a lelátón.

A meccs elején rögtön büntetőt kaptak a hazaiak -szerintem nem volt az-, amit belőttek. A félidőben még Joan Angel Román egyenlített, majd Kieran Trippier megszerezte a vezetést egy 20 yardos lövéssel.

A második félidőben kevesebb dolog történt, főleg csak cserék, de összességében nem volt rossz meccs.

Mi még begyűjtöttünk egy Michel Johno aláírást, csináltunk közös fotót Elis Plummerel, Gai Assulin-nal, és a meccset megnéző Patrick Vieirával. Jó buli volt!”