Best of SuperMario

Az előző idény legmeglepőbb igazolása sokak szemében nem más volt mint Mario Balotteli…

Fejfogásra adott okot a húsz éves, háromszoros olasz bajnok, olasz kupa és szuperkupa és Bajnokok Ligája győztes olasz támadó érkezése.

Nagyon sok zűrje volt, de legalább ugyanannyi vidám percet is okozott mindannyiunknak.

Lehet őt szeretni, vagy utálni, az biztos, hogy egy igen színes személyiségről van szó akiről mindenkinek megvan a véleménye.

A jó Marióról azért el lehet mondani minden City szurkoló szívébe egy kicsit, egy kis tréfára mindig lehet tőle számítani! Legyen éppen az olasz válogatott edzőtáborában, vagy éppen Manchesterben.

A klasszikussá vált megkülönböztető trikós videó, és „paródiája”, és végén a „bosszú”:

Még a neves olasz édességgyártó sem feledkezett meg róla, és speciális kiadással tisztelgett az azzurrik ifjú csillaga előtt!

Nehéz felsorolni mi is történt vele az elmúlt egy évben, de megpróbálom: darts nyilakkal dobálta az ificsapat játékosait. Verekedést provokált edzésen. Verekedést provokált Rooney kurvájának haverjaival. Meg akarták verni Liverpoolban, egy bárnál. Nem tudta felvenni a megkülönböztető trikót. Több ezer font készpénzzel az anyósülésen állította meg egy rendőr. Kiállíttatta magát a Kijev elleni fontos EL meccsen. Felborította Džekot. 1000 fontot adott egy csövesnek. Gyanúba keveredett, hogy a nápolyi maffiával áll kapcsolatba. Elsimította egy iskolakerülő kisfiú ügyeit a suliban. Nem vett részt az évet záró rendezvényeken.

Természetesen a szurkolók sem mehetnek el „szó” nélkül egy ekkora karakter mellett: dalba öntötték a derék talján cselekedeteit:

OOOOOOO Balotelli, he’s a striker, he’s good at darts, an allergy to grass but when he plays he’s fucukin” class, he drives around moss side with a wallet full of cash!! OOOOOOO Balotelli…”

De azért megvan a szerethető oldala is! A carringtoni edzőközpont cicájának, Wimblynek jó barátja. A sérült gyermekek támogatója, és emellett: egy remek játékos!