Summertime

Tombol a nyár, a játékosok lazítanak, a paparazzók dolgoznak. Mi leszedjük munkájuk gyümölcsét, és megmutatjuk, ki, merre pihen.

AJ IN LA

Adam Johnson barátaival, egy étteremben Los Angelesben, név szerint a The Ivy-ban.

Itt még csak jegyben

Vincent Kompany az idény végeztével nem utazott el Angliából. Egy jótékonysági árverésen 6000 fontért megvásárolta Noel Gallagher egyik gitárját. Majd Northamptonshire-be utazott, és lányának első születésnapján feleségül vette párját az Ashby kastélyban.

Edin Durovnyikban

Edin Džeko párjával, és barátaival a horvát tengerparton pihen.

SWP IN LA

Shaun Wright-Phillips Ashley Cole, és egy nagyobb baráti társaság Los Angelesben bulizott.

Silva pool

David Silva valahol Spanyolországban egy medencében.

Balotelli is hazájában tölti a szabadságát, ahol hetente más hölgy társaságában látják felbukkanni.

Roberto

Mancini is Olaszországban van, és a rövid pihenőjét a tengerparton tölti, hogy feltöltődve vethesse be magát a hűs habok után az átigazolási piac forgatagába.

Tévez Argentínában van a családja körében, és a hírek szerint kibékült feleségével. Mindenesetre a képek szerint igyekszik a gyermekei kedvében járni, hol kipingálva, hol Bolond Kalaposnak öltözve jelenik meg.

Joe Hart és Garerth Barry Las Vegasban tombolta ki az idény fáradalmait.

Nappal egy kis napfürdő, este diszkó.

Joey & Roo

Aztán Joey továbbutazott Barbadosra, és csatlakozott az ott pihenő baráti társágához, melynek tagja Wayne nevű cimborája, akinek meg akarta csodálni vadonatúj hajkoronáját, és fel is akarta vidítani, mert a twitteren panaszkodott, hogy nagyon meleg neki a karibi klíma.