Bélát itt ne keressék, mert elköltözött rég

Tisztességesen nem köszöntünk el ettől a helytől, most megtesszük. Ez az oldal nem frissül, katt a képre, itt vannak az új posztok:

A blog 2011 elején indult, a legfaszább magyar sportújságírói kezdeményezés, a népsport részeként. Mára ennyi maradt belőle. A régi nso tulajdonos az ringier a kezdeti lelkesedése hamar hanyatlott, pedig volt kontent, olvasó bőven. Mi is termeltünk rendesen, minden téren (megdönthetetlen rekordként, volt poszt, ami több mint 17.000 kattot hozott).

A dolgok úgy alakultak, hogy nem maradhattunk, 2013 novemberének legvégén startoltunk el itt.

Hála és köszönet a taccs gazdájának.

Közben úgy alakult, hogy a ringier eladta a Nemzeti Sportot, az új tulajt, a mediaworks-öt annyira sem érdekelte a népsport, mint a ringiert (mondjuk nem is maradt ott túl sok mindenki), hiába az új tulaj jelszava a ‘content first’ a népsport blogok kukába kerültek, egy-két még életjeleket mutató oldalt megtartottak ilyen formában.

A népsport közösség szétszéledt, mi az nso-s megjelenések hiányában elvesztettük olvasóink javát. A lendület megtört, bántóan kevés poszt született az oldalon.

Idén januárban jött a hír a népsport kivégzéséről, ekkor indult be a reblogon az oldalunk. Itt az értékmentésen túl új posztok is születtek, az origo címlapjának köszönhetően már itt is van 10.000+ látogatót vonzó poszt.

A reblog nem egy worldpress alapú csoda, mint itt a taccs? Akkor miért váltottunk? Igazából nem tudom. Ott tiszta lappal startoltunk, összegyűjtve a régi helyről kimentett posztokat az aranykorból, azokat nem akartam veszni hagyni, meg egy újabb esély magunknak. Meddig csináljuk? Franc tudja. Nem egy régi és új poszt pihen a piszkozatban, egy darabig kihúzzuk.

De semmi sem tökéletes. Ott van kattintás, de a kommentelőink eltűntek a közel egy éves pangás alatt. Persze ez egy blog, magunk miatt születik, de visszajelzés nélkül hamarabb jön el a vég ott is, ebben biztos vagyok.

Per-pill élünk virulunk, itt a blog, a facebook oldalunk és a twitter fiókunk. Szóljatok hozzánk, bátran!

Ez a bejegyzés miért született? A google szerint még mindig van aki idetalál, hátha nem vette észre, van még új világ. Búcsúzunk, de lehet nem végleg, ennyire fasza otthonunk nem volt, talán nem is lesz.