Kedvenc ellenfelem

Office furnitureVégre ma elindul az új idény, az első ellenfél, a Newcastle United idegenben!

Ez a párosítás csak elsőre tűnik keménynek, de ne feledjük, ember emlékezet óta nem tudtak nyerni ellenünk a szarkák (oké, egyszer minden sorozat meg fog szakadni, de az nem ma lesz). A ‘cunt‘-ozó fasznak a fél csapata odavan, át kell gyalogolni rajtuk!

Back to the business!

A mi előszezonunkat A-Z-ig alaposan megismerhetitek, mégpedig: itt.

Nálunk a hét a ‘finom hangolásé’ volt (baromira van mit még behangolni), na meg a szezonnyitó ünnepségé.

A hazaiaknál a legnagyobb meglepetésemre még mindig a türhőparaszt Pardew a főnök a St. James’-ben, nem baj, remélem a ‘fucking old cunt‘ és az ‘unokái’ megint síróssá változtatják az amúgy sem festményre illő ábrázatát.

Az átigazolási szezonban a nagy veszteségük Mathieu Debuchy, akit Wenger vitt el Londonba Sagna helyére. Azért igazoltak is, Daryl Janmaat a Feyenoord-ból, Emmanuel Rivière a Monacóból, Rémy Cabella pedig a Montpellierből érkezett.

Érdekesség, hogy nem maradnak de Jong nélkül, Luuk visszament a ‘gladbach-ba, de jött Siem az Ajax-ból. De Ameobi hiány sem lép fel, hiába ment el Shola, Sam maradt.

A hazaiknál rengeteg a sérült. Davide Santon, Papiss Demba Cissé, Curtis Good és Ryan Taylor biztosan nem játszik sérülés,  Paul Dummett meg eltíltás miatt. Yoan Gouffran, Siem de Jong és Cheick Tioté pedig nincs a legjobb állapotban, ők sem biztos, hogy beférnek a kezdőbe így.

Nálunk Negredo sérült és talán Fernandinho-ra fér rá még egy kis pihenés.

kezdés: 17:00, vezeti: Martin Atkinson, tv: digi, stream: itt

Startnak egy olyan sima meccs, mint januárban volt Newcastle-ben, tökéletes lenne.