Az utolsók miatt leszünk elsők?

No Jacko, no party. Al Fayed el, a Craven Cottage elől pedig elpaterolták a hírneves halott fehér amerikai asszonyság szobrát. Nem kellett volna? A Fulham brutális mélyrepülésben van. Visszaszállt az átok, vagy ez már vudu?  Vagy csak elfáradt a kiscsapat? Nekem mindegy. Ma nem lesz kegyelem.

Ebben a szezonban a jelenleg BL indulást érő helyen álló csapatoktól egy pontot sem raboltak még. Ne legyenek illúzióink, nem ma fogják elkezdeni. Erre vehettek mérget, biztos a cucc, nem fogtok úgy járni, mint Welsz úr.

Az új edzőnek, René Meulensteen-nek jobban hiányzott saf, mint a mu-nak (nagy szó!), így egy hónapja repült, az utódja a német Felix Magath lett.

Viszont a Fulham nem a Bayern, de még nem is a Džeko-val súlyosbított Wolfsburg, Magath sem tud csodát tenni, bár szilveszter óta először múlt héten nyeretek a Newcastle ellen (1:0-ra, otthon).

Elfogadható teljesítményt ebben a bajnokságban Steve Sidwell nyújtott, mellette a spanyol védő, Fernando Amorebieta érdemel szót, na meg a Spurs-től kölcsönkapott német középpályás, Lewis Holtby.

Náluk a nevesebb játékosaik közül Damien Duff és Karagounis biztosan nem játszhat ma, Scott Parker talán.

Nálunk a legfontosabb: nincs még Agüero, és kedden sem lesz. Ma nem lesz Kompany sem, de ő le is tölti az eltiltását, szóval már ő fogja kivezetni a csapatot a salfordi arénában.

Nasztaszics és Jovetics az (örök) kérdőjel, a nyomukban szorosan Richards, így ha ők nem lesznek a keretben, az kisebb meglepetés lesz, mintha bekerülnének.

Ember nem emlékszik, hogy mikor nyertek elennünk a londoni fehérek, ma sem fognak. Ez a meccs csak bemelegítés a hárdkór hét elé. Ha jövő vasárnap is vigyorgunk, nagy baj nem lehet, pláne ha Wenger az ezredik meccsén elvisz egy pontot Mou orra elől.

kezdés: 16:00, vezeti: Jonathan Moss, tv: digi 2, stream: erre

Alig több mint egy éve egy laza ‘edzőmeccsen‘ vertük őket, ma sem várunk mást.