Ismétlés a továbbjutás …

Rovers HomeSenki nem várta, még is itt van. Senki sem akarta, mégis megnézzük. Senki nem hiszi, hogy a Blackburn Rovers fog továbbjutni, de senki sem gondolja, hogy könnyű meccs lesz.

Ismétlés a továbbjutásért.

A kilencedik hét, a tizenhatodik meccs, ez lesz ma. Szombaton jön a tizenhetedik, jövő ketteden a tizennyolcadik, a hétvégén jön zsinórban a tizenkilencedik? Csak a srácokon múlik, a Watford jön hozzánk szombaton (vagy vasárnap, még nem tudni), nem tudom elképzelni, hogy kiesünk.

A Blackburnnek egy meccse volt a kupameccs óta, mégpedig a huszonkettedik Doncaster Rovers ellen, Gestede góljával győztek.

Szívós gárda, de szerintem kimaxolták az idei kupaszereplésüket az újrajátszással.

A keretet érintő legfontosabb változás a héten, hogy John Guidettit (végre) kölcsönadtuk. A Stoke City lett a végállomás, itt Mark Hughes az edző, aki ismeri a svédet, remélem játszani is fog, minél többet. Érdekes, tegnap mikor John érkezését bejelentették, egy másik  (volt) City kedvencet is leigazoltak (most már végleg), Stephen Ireland-et az Aston Villától. Jó lenne, ha a Superman is meg tudna állapodni valahol.

Kíváncsi vagyok, hogy mennyien látogatnak ma ki az Etihadba, a West Ham ellen nem volt tökéltetés teltház (most sem lesz, hiába a nagyon kedvező jegyárak), egy kicsit a nézőknek is sok ez a meccsdömping.

Pantilimon, Lescott, Nasztaszics, Clichy, García, Milner és Navas akik jó eséllyel kezdeni fognak. Richards és Agüero elvileg felépült, Jovetics egy lépésre ettől. Džekóra a hírekre ráfér egy kis regenerálódás, így Negredo lehet az ék.

Yayát is a múlt héten inkább kétszer le kellett kapni a pályáról, a hírek szerint pár nap pihenésre szorul, most lesz három meccs, amikor megvagyunk nélküle, össze tudja magát kapni.

Nasri minimum két hónapra odalett, Rodwellnek pedig kell még pár hét. Remélem Lopesnek jut több jut most, mint negyedóra, hogy érdemes legyen ébren maradni.

kezdés: 21:10, vezeti: Pawson, tv: sport2, stream: erre