Back in the U.S.S.R.

A kéthetes idegenbeli turné legtávolabbi állomása következik, a célállomás: Moszkva (azaz az agglomerációja Khimki, de most ez mindegy).

Újabb Bajnokok Ligája meccs, újabb remény a három pontra. Back in the U.S.S.R.


A kéthetes idegenbeli turné legtávolabbi állomása következik, a célállomás: Moszkva (azaz az agglomerációja Khimki, de most ez mindegy).

Újabb Bajnokok Ligája meccs, újabb remény a három pontra. Back in the U.S.S.R.


Az orosz bajnoki címvédő csapatában a válogatott alapemberi (természetesen) itt meghatározó  szerpet játszanak. A kapus Igor Akinfejev (évegig mindig felmerült, hogy elviszi egy nagy európai klub, de még mindig itt van), a középhátvád Alekszej Berezuckij (több, mint tíz éve van a klubnál, sajna kezd szép lassan megöregedni) és az ifjú titán, Alan Dzagojev (már azért ő sem olyan fiatal, kíváncsi vagyok milyen karriert fog befutni).

A legismertebb légiósuk, a japán Honda Keiszuke, róla az a hír járja, hogy a Milan már most télen vinné. A támadósorban ott van még Yaya honfitársa, Seydou Doumbia, a bal szélen pedig Kolarov válogatottbeli társa, Zoran Tosics (a Plžen elleni meccs legjobbja). A szerb egykoron a mu-ban is megfordult, de ott nem tudott megragadni a csapatban.

A keretük tagja még a svéd válogatott középpályás, Rasmus Elm is.

Mondhatni, hogy a legnagyobb ászuk Vágner Love, távozott a nyáron, elment Kínába bebiztosítani a nyugodt nyugdíjas éveket biztosítani magának.

Jevgenyij Aldonyin megöregedett, és Novgorodba távozott.

Az érkezési oldalon a fiatalítás volt a jelszavuk, ifjú titánokat vettek. Svájc új reménysége, Steven Zuber, a bolgár válogatott Georgi Milanov és a brazil Vitinho jött a nyáron.

A csapat kiköltözött a Luzsnyikiból, a saját stadion még nincs kész, jelenleg a tizennyolcezres Khimki Aréna a CSZKA otthona.

A létesítmény nagy nehezen kapta meg az uefa engedélyét a mérkőzés megrendezésére (a Plžent Szentpétervárott fogadták), de most is gondok vannak, főleg a játéktérrel. Pellegrini jól ki is akadt, reméli, hogy a meccs idején legalább esni nem fog.

A Moszkvának is három pontja a van, a Bayern simán (3:0-ra) verte őket, Plžen pedig hiába lőtt a meccs legelején és legvégén is, közte kaptak egy hármast.

A bajnokságban pocsék szériát futnak, nemcsak nem nyertek a legutóbbi öt fordulóban, még gólt sem lőttek, jelenleg a hatodikok, tizenegy pont a hátrányuk a listavezető Zenit mögött.

a tegnapi edzés

A hétvégéhez képest Pellegrini biztosan rotálni fog, a Lescott, Zabaleta, Clichy, Navas, Milner, Džeko hatosból többen is kezdeni

A középső védő para tovább gyűrűzik, kíváncsi vagyok ma kik kezdenek ott, az biztos, hogy Demichelis, Kompany és Rodwell el sem utazott Oroszországba.

Ha már az oroszoknál járunk, a hírek szerint az Anzsinál elégedettek Abdul Razakkal, és érvényesíteni fogják az opciós jogukat, végleg megvásárolják a

Négy pont kell minimum a Moszkva és három a csehek ellen a biztos továbbjutáshoz, ennél alább nem lehet adni!

Hétvégi feeling, ünnep, délutáni meccs. Most kivételesen jobban jártunk, mint az angolok, akik léphetnek le a melóból, hogy lássák a meccset.

Mi, magyar Manchester City szurkolóknak a nemzeti ünnep mellett egy picit mindig ezt is fogja jelenteni Október 23-a.

kezdés: 18:00 tv: digi vezeti: Ovidiu Hațegan (román) stream: itt

Ha a posztolás idején olvassátok ezt, akkor még elkapjátok a fiatalok youth league meccsének második félidejét a CSZKA honlapján.