Chill out zone

man-city-v-sunderland-6th-october-2012-no-poster--15163-p.jpgJöhet egy kis nyugalom, csapatnak, szurkolónak egyaránt. Két hétig nem lesznek meccsek, de előtte még el kéne kalapálni a bajnokságban még (szintén) veretlen Sunderland gárdáját.

Adam Johnson is visszatér kísérteni, kellemes lesz a mai délután.

Érzem.

Egy viszonylag könnyebb szakaszhoz érkezett a szezonban a csapat. Erre az etapra jó lett volna egy BL győzelemmel ráfordulni, de a Dortmund beleszart az álmainkba. Mindegy, ezen túl vagyunk, jöhet a következő bajnoki.

Továbbra is tartom, ha a múltheti formáját tudja hozni a csapat, a következő 6-8 meccs egyszerűen nem lehet akadály.

Sunderland. Érdekes egy gárda, az első négy bajnokijukon (egy 0:0 és egy 2:2, két 1:1) csak döntetlent értek el, a múlt héten győztek végre a Wigan ellen (sovány 1:0).

A keretük inkább erősödött az előző szezonhoz képest, nagyobb nevű távozó Kieran Richardson, a középhátvéd Michael Turner. Az érkezési oldalon van a bal bekk, Danny Rose és a csatár Louis Saha a Spursből, a centerhalf Carlos Cuéllar a Villából, Steven Fletcher a Wolvesból, na és persze Adam Johnson innen, az Etihadból.

Adam túl van egy sérülésen, a Wimbledon MK Dons ellen másfél hete hat, egy hete a Wigan ellen pedig már nyolcvan percet játszott.

Ma minden bizonnyal kezdeni fog. Furcsa lesz piros-fehérben látni, de ez van, elment. Mancini nem számolt vele, gyakorlatilag feladta a szélsőjátékot, mint opciót, ez világosan látszik, és az is világosan látszik (mint szerdán is látszott), nem mindig jó ez. Idén Milner az áldozat, ő tölti be Johnson szerepét, nem kell túl nagy fantázia ahhoz, hogy kitaláljuk: ő sem akar sokáig a padon (inkább a lelátón) üldögélni.

Eddig az látszik, hogy Sinclair és Rodwell jövetelével, de Jong és Johnson eladásával rövidtávon inkább vesztett a csapat, mint nyert.

Ma viszont a csapatnak kell nyerni. A szünet előtt be KELL húzni ezt a meccset. Sőt továbbmegyek, ma összejön, hogy nem lesz kapott gól sem. Hart már nagyon megérdemelné.

Ma minden bizonnyal kezdeni fog. Furcsa lesz piros-fehérben látni, de ez van, elment. Mancini nem számolt vele, gyakorlatilag feladta a szélsőjátékot, mint opciót, ez világosan látszik, és az is világosan látszik (mint szerdán is látszott), nem mindig jó ez. Idén Milner az áldozat, ő tölti be Johnson szerepét, nem kell túl nagy fantázia ahhoz, hogy kitaláljuk: ő sem akar sokáig a padon (inkább a lelátón) üldögélni.Eddig az látszik, hogy Sinclair és Rodwell jövetelével, de Jong és Johnson eladásával rövidtávon inkább vesztett a csapat, mint nyert.Ma viszont a csapatnak kell nyerni. A szünet előtt be KELL húzni ezt a meccset. Sőt továbbmegyek, ma összejön, hogy nem lesz kapott gól sem. Hart már nagyon megérdemelné.

Kezdés: 13:45. Tv: digi. Stream: itt.

Másfél éve alomszerű volt a hazai meccs a Fekete Macskák ellen. Ilyen piszok jó lenne ma is, az Adam Johnson góltól ezúttal eltekintenénk persze.