Gyenge kezdés

Megkezdte a szezont a csapat, most már meccset is játszottak. Egy hete tart az alapozás, az Eb-n szereplők még távol, így olyanok is pályára léptek, akik még a kispadra sem fognak ráférni idén normális esetben.

Első meccs, rossz meccs, vereség az Al-Hilal ellen Innsbruckban.

Így kezdett a City: Pantilimon – Zabaleta, Kompany, Rekik, Kolrov – Biton, Yaya Touré, Lopes, A. Johnson – Tévez, Scapuzzi.

A második félidőben ez a csapat futott ki a pályára: Johansen – Boyata, Kolo Toure, Szavics – Helan, Elabdellaoui, Razak, Bunn, Jelavic (csere, A. Mancini a 76. percben), Weiss – Scapuzzi (csere, Evans a 63. percben).

Džeko és Agüreo játékát nem reszkírozta Mancini, ellenben két fiatal akiket tesztel a szakvezetés igen. A horvát U-19-es válogatott Mario Jelavic (18 éves, a Hajduk Split játékosa, a felnőtt csapatban pár percet játszott eddig), és Nir Biton, aki az év elején már járt Manchesterben, és most visszahívták, így Ausztriában bizonyíthatja be, helye van a City (második) csapatában. Elviekben a jövő héten a Bobál testvérpár is megérkezik Seefeldbe.

A meccs nem volt túl jó, nem friss a csapat, de egyelőre nem is az volt a cél, hogy gálázzanak, de illett volna nyerni. A legnagyobb City helyzet Elabdellaoui fejese volt a második félidőben. A szaúdiak gólja a 68. percben esett, (Kolo hibája után) al-Abid szépen lőtt Johansen kapujába.

Nagyon idény eleji forma, kis bosszúság Manchesterben, nagy öröm Arábiában. Folyt. köv. kedden a Dynamo Dresden ellen.