Yaya naplója: 4. nap

Tovább gyűrik az izmaikat a srácok Ausztriában, Yaya pedig szorgalmasan püföli a billentyűzetet, és osztja meg velünk gondolatait az edzőtáborból.

Negyedik nap Seefeldben.

***

Amikor edzünk, és figyelnek minket, gyakran mondják utána nekünk: úgy tréningezünk, olyan intenzitással mintha meccsen lennénk. Nem léphetünk más útra.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy nem lehet különbség a között, hogy edzésen vagy, éppen meccsen. Minden egyes alkalommal mikor pályára lépsz a maximumot kell nyújtanod. Nem lehet félvállról venni a dolgokat, és ez fontosabb mint valaha, hogy elérjük a kitűzött céljainkat a szezonban.

https://www.youtube.com/v/0rTSQ5nBwOc?version=3&hl=hu_HU&rel=0

Az előszezon remek alkalom, hogy gyakoroljuk azt, amit tétmeccsen fogunk csinálni. Persze nem akarunk senkit bántani egy keményebb belépővel, de mindig nyerni akarunk! Nincs szükségünk olyan hozzállásra, hogy „á, ez csak gyakorlás”, de ilyet nem is lehet nálunk tapasztalni, különben nem lennénk bajnokok.

Mi mindig győzni szeretnénk, a legjobbak akarunk lenni. Ha nem sikerül 100%-ot nyújtani nem baj, az a fontos, hogy minden egyes meccsel, minden áldott nap, héten javítsunk a teljesítményünkön.

Jobbnak és még jobbnak lenni.

Az idei szezon kemény lesz, van négy öt csapat, amelyik képes lehet a bajnoki cím megszerzésére, de mi jobbak leszünk náluk, megőrizzük a címünket! Hosszú idő után nyert bajnokságot a City, ezzel úgy érzem kárpótoltuk szurkolóinkat.

A Bajnokok Ligájában nagyon messzire szeretnénk eljutni, de az elsődleges célkitűzésünk a címvédés. Éhes vagyok a sikerekre, maximálisan elkötelezett vagyok a Manchester City mellett, meg akarom mutatni az embereknek, hogy hosszú távon számíthatnak rám.

Azért vagyunk itt, hogy történelmet írjunk, és ez csak most fog elkezdődni!

https://www.youtube.com/v/aLnUkdaYrZ4?version=3&hl=hu_HU&rel=0

Pénteken meccs, hétvégén fogok visszatérni, akkor elárulom, mit is gondolok a dalról amit a szurkolók szoktak rólam énekelni.

Yaya