Három pontot kérünk a fa alá!

Mi még a bejglitől, és a különböző rántott állatok nagyobb mennyiségben történő elfogyasztása miatt még kábák vagyunk, de a csapat ma pályára lép.

Az idei utolsó meccs, a West Brom ellen.

Utoljára lép pályára 2011-ben ma délután a City a West Bromwich Albion otthonában, a Hawthornsban.

West Bromwichnak, a Birminghamtől kőhajításnyira található település (amely minden híreszteléssel ellentétben nem része a második legnagyobb angol városnak) focicsapatának két magyar játékosa is van, de sajnos ma egyiküket sem fogjuk a pályán látni… Gera Zoli az idény végéig sérült, míg a Cityben is megforduló Fülöp Marci eddig csak két Liga Kupa meccsen kapott csak szerepet.

Az első számú kapus az ötszörös angol válogatott, volt united portás Ben Foster, aki a Birmingham Cityből érkezett kölcsönbe.

Nagy fogásuk az ír válogatott Shane Long, aki a Readinget hagyta ott az elbukott Championship play-off döntő után (négy fél millió fontért), eddig öt bajnoki gólt termelt.

Az észak-ír válogatott balszélső Chris Brunt beadásai nagyon veszélyesek, eddig hat passzát váltották a társai gólra. A csapat tengelyében pedig a svéd válogatott hátvédje, Jonas Olsson, és az ír középpályás Steven Reid nyújt megbízható teljesítményt.

A lassan egy éve a WBA-t vezető Roy Hodgson egy masszív középcsapatot akar összehozni, ami a jelek szerint össze is jöhet nekik. A legnagyobb bravúrjukat az előző fordulóban prezentálták, amikor a Newcastle-t idegenben verték meg 3:2-re.

A City tavaly novemberben játszott itt utoljára, akkor Balotelli duplájával sima 0:2 lett a végeredmény.

A csapatból mindenki edz, csak a sérüléséből kilábaló Kolarov, és a múlt héten meghúzódó Džeko pihentetésére van esély.

A meccset a digi sport plus közvetíti, stream itt lesz.