AJ hosszabbít

Bár nincsen bérelt helye a kezdőcsapatban, Mancini hosszú távra tervez az egyik legjobb angol balszélsővel. A jelenlegi szerződését a hírek szerint 2015-ig tolta ki, annak ellenére, hogy több pletyka is felmerült a távozását illetően. Nagy öröm, hogy marad AJ, hiszen a csapat egyik legtechnikásabb játékosáról van szó, aki általában csereként beállva mindig tud lendíteni a támadójátékon. Mutatunk is egy videót, hogy miért volt érdemes hosszabbítani vele.

AJ mellett találtunk még egy érdekes hírt a világhálón, ami inkább a bulvár kategóriájába tartozik, de mivel szeretjük az ehhez hasonló megmosolyogtató sztorikat, közzé tesszük.

Szóval, a cikk szerint a ManUnited leigazolt egy 5 éves szuper tehetséget (már két éve kiszúrták maguknak, de csak most léptek az ügyében), aki így nemrég csatlakozott is a vörösök utánpótlás bázisához. Ebben még nem is lenne semmi meglepő, a frappáns rész viszont ott jön a képbe, hogy a kölök apja tősgyökeres City rajongó, aki rendszeres látogatója az Etihad stadionnak és éves bérlettel is rendelkezik természetesen. De nem csak a fater, s kis Charlie is odavan a kékekért, Hart és Balotelli a két kedvenc játékosa. A srác – az apja elmondása szerint – eleinte vonakodott betenni a lábát a United akadémiájára, de végül beadta a derekát, sőt azóta állítólag nagyon jól érzi magát ott. Mivel a gyerek boldog, így a szülők is elégedetten figyelhetik Charlie fejlődését. Az apuka azért a cikk végén megjegyezte: „Nincs nyomás a srácon, de jó lenne ha egy napon a Cityben játszatna.” Hát hajrá, sosem késő megnevelni a gyereket.

Charlie Jackson

forrás: MEN