Sima meccs után… Sima meccs előtt?

Szombaton egy nagyon sima meccset tudott le a csapat, ami fontos volt, hogy a csapat továbbra se veszítsen pontot, és magabiztosan, a Premier League élmezőnyének tagjaként várhassa első Bajnokok Ligája összecsapását!

Meccs előtti, alatti, utáni hangulat a szombati bajnokin, az öltözőfolyosón:

Magán a Wigen elleni meccsen fontos volt látni, hogy Mancini komoly szerepet szán az első keret tagjainak! Megkezdődött a rotáció! Igyekeznek mindenkit játszatni, és egyelőre élnek is a lehetőséggel! Az előző két szezon legjobb góllóvője is először kezdett idén, és bár Carlos Tévez kihagyott tizenegyes ellenére nagyon akart jól játszani! Bár igaz, ez nem jött össze, a kitartása, és a meccs előtt látott újra fennálló családi idill  bizakodásra adhat okot!

A kezdőként pályára lépő Agüero hamar megcáfolta azokat a károgókat, akik szerint nem való neki az angol bajnokság! Alig több mint két pályán eltöltött meccsidő alatt hat gólt lőtt! Hihetetlen egy fickó!

Újra együtt a Tévez család!

Megint lehet szavazni a legszebb gólra, itt a facebookon választhatjátok ki a legszebbet Kun találatai közül!

 A szerdai meccs viszont egészen más lesz!

A Nápolyt nem lehet félvállról venni! Hamsik, Inler, Maggio, Lavezzi, Pandev, Cavani személyében komoly, tapasztalt  labdarúgók érkeznek Manchesterbe!

Hiába várják sokan a gálát, ez nem lesz egyszerű feladat! Az dél-olaszok nem véletlenül vannak a BL főtáblán, és ezt a szezont is győzelemmel kezdték!

Kemény lesz, bár szombaton a digisport kommentátora a Barcelonához hasonlította csapatot, azért az a szint még messze van!

Meg kell küzdeni komolyan a három pontért, de a halálcsoportban való túléléshez kell minden hazai győzelem!