„Itt a BL, itt a Kun, City-Wigan 3-0!”

Magabiztos és könnyed győzelemmel melegítettünk a szerdai BL meccsre. A csapat már az első félidőben eldönthette volna végleg a meccset, de a számtalan ziccerből csak egyet sikerült értékesíteni.

A második félidőben aztán Agüero lőtt még két gólt, így alakult ki a nagyon sima 3-0-ás végeredmény.

Meglepetésre sem Dzeko, sem pedig Balotelli nem kezdett, Mancini inkább a két argentin dugónak, Agüerónak és Téveznek szavazott bizalmat. Előbbinek már az első félidőben összejött a gól, míg Carlitos – bár biztatóan mozgott – büntetőt hibázott. Agüerónak egyébként otthon eddig nagyon megy: 2 meccs, 5 rúgott gól. Összességében már hat gólos, amivel feltolta az arcát Rooney és Dzeko mellé a góllövőlista élén. A középpályáról hiányzott Barry (szerdára már bevethető lesz) és de Jong is, Nasri pedig a kispadon kezdte a meccset.

1-2 Latics helyzetecskét leszámítva végig uraltuk a meccset, csak az volt a kérdés, hogy hány góllal tudunk győzni. A meccsen Kun mellett David Silva emelkedett ki (megint adott két gólpasszt), aki újfent remekül mozgatta a csapatot elől. Nasri beállásával pedig még inkább felpörgött a csapat. Néha tényleg élmény nézni, ahogyan a három törpe játszik, bár az egyre több helyen olvasható Barcával való összehasonlítás még túlzásnak tűnik…

A tabellát továbbra is vezetjük a városi tesával, ők ezúttal a Boltont ütötték ki. Otthon egyébként nagyon megy a csapatnak, sorozatban a 18. meccsen voltunk veretlenek az Etihadban, amivel szintén az egyik legjobb angol csapat vagyunk. A before party tehát jól sikerült, szerdán már jóval nehezebb dolgunk lesz a Napolival (tegnap magabiztosan győzött Cesenában), erre a meccsre valószínűleg a lehető legerősebb összeállítást fogja kiküldeni Mancini. Egy hét múlva pedig utazunk Fulhambe, az after partyra.

City v Wigan: 60 second highlights

No Description