Boltoni rangadó

Ismét Boltonba látogat a csapat! Az előző szezon zárómeccsén nagyon simán győzött itt a City, de most más a helyzet! Akkor a Wanderersnek nem volt már tétje a meccsnek, míg a Manchester a bronzra hajtott.

Ma a két négy góllal nyitó csapat találkozik, igazi rangadó lesz!

A forduló előtti tabella két éllovasának meccse igencsak érdekesnek ígérkezik, és az érdeklődés is felfokozott, már jó előre minden jegyet értékesítettek, így nem nyitnak ki a Reebok Stadion jegypénztárai a kezdés előtt.

A Wanderers keretében a legfontosabb változások, hogy a tavalyi stabil játékosaik közül Johan Elmander a Galataseray-ba, Matty Taylor a West Ham-be távozott. Az érkezők között fontos szerepet tölthet be a Wolfsburgból kölcsönvett Tuncay, az egykor hatalmas ManUnited középpályás tehetségnek tartott Chris Eagles, az Aston Villától eltanácsolt Nigel Reo-Coker, és tavaly a másodosztályban a Swansea gárdájában remek idény produkáló Darren Pratley lehet. A legnagyobb „erősítés” viszont az lehet, hogy a fél Premier League által körbeudvarolt Gary Cahill Boltolnban maradt.

A City keretében továbbra sincs sérült. A kezdőcsapatot remélem Mancini így küldi pályára: Hart, Richards – Kompany – Lescott – Clichy, Yaya Touré – de Jong, Johnson – Agüero – Silva, Džeko.

Tévez még mindig a csapatnál van, és már csak alig több mint egy hét van arra, hogy derüljön mi is lesz vele. A hírek szerint a Tottenham ellen fog először a keretbe kerülni.

Tegnap pályára lépett az Arsenalban Nasri, akinek leigazolása amíg Carlos a csapatnál van továbbra sem biztos.

A mai napon győzni kell, bár nagyon nehéz lesz, de egy kis előnyhöz lehetne jutni a Bajnokok Ligájával nehezített őszön.

11.000 HUF a jegy a vendégszektorba, remélem megéri minden pennyét a meccs!

A meccset a digisport közvetíti, vagy stream itt lelhető fel.