„Túra LA-ben” – Micah naplója. 9. rész

Lescott és Richards szkanderezik, máshogy nem tudják eldönteni, hogy ki a City főbikája.

Szó esik a botrányhősről, Balotelliről és Shaun Wright-Phillips-et is fényezi egy kicsit Micah.

„Joleon Lescott van az egyik legjobb erőállapotban, ebből kifolyólag igen keményen melózik a konditeremben minden nap. Príma az edzésmunkája, az edzőmeccseken is úgy teljesít, ahogy azt a múlt szezon végén tette.

Kicsit ugrattam is, hogy felesleges annyira igyekeznie, úgysem lesz olyan kemény legény mint én. Ezt teljesen komolyan vette és kihívott egy szkanderpárbajra. Simán beleegyeztem, legyen legalább ennyi öröme szegénynek, a szkanderben úgysem győzhet…

Lescott

Hagytam, hogy döntetlen legyen meccs, de az igazat megvallva, nem okozott volna gondot, hogy simán lenyomjam a kezét. Már többször is említettem, hogy rendkívül családias a légkör a csapaton belül, ebből kiindulva fantasztikus idény elé nézünk. Az FA Kupa megnyerése mentálisan teljesen megváltoztatott minket és valami fura érzés is jellemzi a gárdát. Nyertünk egy trófeát, most pedig mindannyian hiszünk benne, hogy a határ a csillagos ég – és miért is ne? Együtt van a csapat, a hitünk is megvan a sikerhez, szóval bármi lehetséges.

Az újságokban mindet kétséget kizárólag Mario Balotelli szerepel a legtöbbet közülünk. Ő az egyik legszínesebb egyéniség köztünk, a srácok is imádják őt. Sose lehet mellette unatkozni, de azt is ki kell emelni vele kapcsolatban, hogy valójában elég szégyenlős. Ez biztos meglep néhány embert, de sok City drukker odafigyel rá. Ez az ő szezonja lesz, meglátjátok, hogy a csapat egyik legjobbja lesz.

Mario

Két játékos elhagyott minket. Jérome Boateng ugye visszament Németországba, Shay Given pedig az Aston Villához igazolt. Mindketten hiányozni fognak, de Shay-ről biztosan tudhatom, hogy örült volna annak, hogy ha a Cityben fejezheti be a pályafutását. 

Nem győzök áradozni Wrigthy, Vancouver-nek lőtt góljáról. Nem tudom elhinni, hogy ilyen gólokat is tud szerezni! Csak remélni tudom, hogy én is ilyenek fogok lőni közel a harminchoz… ha-ha! Klasszis gól, egy klasszis játékostól!

Nos, ennyit rólam mára. Azt hiszem, hogy holnap kapunk egy szabadnapot.

Sziasztok!”