„Túra LA-ben” – Micah naplója. 5. rész

A csapat újból belevetette magát a kőkemény alapozás mindennapjaiba és újfent napi két edzéssel készülnek a szezonra.

Ezúttal főleg a konditerem volt terítéken, ezzel kapcsolatban Micah elmeséli nekünk, hogy mely csapattársai bánnak a legjobban a súlyzókkal.

„A mai első edzésen megint csoportokra osztottak minket. Én a hátvédek első csoportjába tartoztam és a labdakihozatalt gyakoroltuk, ezután pedig bevonultunk a konditerembe. Itt Vincent Kompany-val, Jérome Boateng-gel és Joleon Lescott-tal végeztem erősítő feladatokat.

Kompany remek erőben van, a Hamburgból hozott német mentalitást piszkosul jól kamatoztatja, ő az egyik legelszántabb közülünk. De a többiek is remekül kiveszik a részüket a melóból, mindannyian elkötelezték magukat a kemény edzések mellett.

Tudjátok mindannyian, hogy a konditerem nem tartozik a kedvenc edzéshelyeim közé, de Vincent, Jérome és Joleon szeret itt lenni. Mind a hárman minden megerőltetés nélkül lealáznának bármelyik erősítő gyakorlattal (erre azért kíváncsiak lennénk, elnézve Micah testfelépítését).

Tegnap Joleon és én találkoztunk a Minnesota Vikings NFL csapat futójátékosával, Adrian Peterson-nal. Joleon egyébként nagyon otthon van minden sport területén, rólam ez viszont nem mondható el, néha megnézek 1-1 kosárlabda meccset, de semmi több. Joleon-on kívül amúgy nagy sportőrült még Vincent, Joey és James (Milner) is.

Azt kell, hogy mondjam, hogy a hangulat abszolút remek az edzőtáborban. Az elmúlt években sem volt ezzel gond, de ez a mostani kiemelkedik az összes közül. Lehet van valamennyi köze ennek a Kupagyőzelemhez vagy az, hogy tudjuk, hogy ősszel a Bajnokok Ligájában fogunk szerepelni.

Az edzéseken uralkodó jó hangulatból az edzők is kiveszik a részüket. Ma reggel éppen David Platt-tel tréfálkoztam azon, hogy neki anno sosem kellett annyit futnia, mint most nekünk.

A városra és a környezetre nem lehet panaszunk, nincs olyan ember aki ne lenne megelégedve valamivel is. Később szerintem lenézek a Muscle Beach-re, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet.

Bízunk benne, hogy a héten lesz még szabad délutánunk, de minderről majd úgyis tájékoztatlak Titeket.

Sziasztok!”