„Túra LA-ben” – Micah naplója. 4. rész

A tegnap beígért Dodgers élménybeszámoló következik Micah naplójából.

Érdemes lesz bekukkantani a posztba, mutatunk néhány képet is.

„Tegnap jó néhányan elkísértük Harty-t a Dodgers meccsre, hogy drukkoljunk neki a kezdődobásnál. Bár elég ismeretlenül mozgott a dobópontban, elég szépet hajított. Mikor benéztünk a Dodgers szurkolói boltjába, Harty vett magának egy hazai mezt. Adam Johnson javasolt neki egy becenevet a mezre, amelyre Harty is rábólinott: a 25-ös mezszám fölé a „Hart Dog” név került.

Ez a hazai rendezőknek annyira tetszett, hogy állandóan őt kamerázták és a nagy kivetítőn is ő vigyorgott vissza egyfolytában. Rengeteg autogramot is kiosztottunk, így aztán nem unatkoztunk a meccsen.

Összességében egy remek délutánt tudhattunk magunk mögött, azt ugyanakkor sajnálom, hogy a Dodgers játékosokkal nem sikerült összefutnunk.

A baseball meccset követően pár játékos bement a városba nézelődni, de akik olvasták a tavalyi naplómat, tudják, hogy imádok aludni, így aztán én inkább visszamentem a hotelszobámba és ott megnéztem a Halálosabb Iramban ötödik részét. Ez a lustaság szerintem már az öregség jele.

Hétfőtől napi két edzést tartunk egészen addig, amíg pénteken San Francisco-ba nem utazunk. Az edzések már sokkal pörgősebbek, a gyakorlatok között egyre kevesebb pihenést kapunk. Több hosszabb távú futás is volt a foglalkozásokon, ami nem igazán ment ezúttal, mert a hátam kicsit megfájdult.

Hihetetlen milyen stoplis cipőket gyártanak mostanság. Némelyik egy az egyben olyan mintha lányokra tervezték volna őket a színük miatt. Vlady is ilyet hord. Már azon gondolkodtam, hogy az egyikre húzok egy napszemüveget és elküldöm a strandra napozni.

Persze nem mindenki élvezi az edzéseket, főleg akkor, mikor az erőnlét fejlesztése van középpontban. Tudjuk azonban, hogy erre nagy szükség van a sikerek érdekében. Az oda vezető út rendkívül kemény, de annál szebb lesz majd learatni a munka gyümölcsét.

A „gályázás” közepette azért jut idő természetesen a nevetésre és az incselkedésre is, de csak bizonyos határok között. Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy keményen kell dolgozunk, mert sokan komoly riválist látnak bennünk. Sokan azt hiszik, hogy attól, hogy nyertünk egy trófeát, ezután minden meg fogunk nyerni.

Érezzük magunkban, hogy sokkal többet kitudunk hozni magunkból, ehhez azonban tovább kell fejlődnünk. Nincs más választásunk, az idény elején nagyon be kell kezdeni.

Sziasztok!”