2011/2012-s Man.City keret?

Ez itt eddig az első, de feltehetőleg nem az utolsó ilyen, egy olvasói bejegyzést olvashattok a mai napon.

Kommentben várjuk az észrevételeket, kritikákat, véleményeket!

Át is adom a szót MCFC BALÁZS-nak:

Eddig a City még nem igazolt igazán ismert labdarúgót csak Clichyt, ezért egy csokorba gyűjtöttem a lehetséges érkezőket.

Haladjunk posztonként.

Kapusok: Az égszínkék kedvenc csapatomhoz egyedül Romerot hozták szóba, de nem valószínű, hogy padozni ide igazol, hiszen Joe Hart-nál jobb hálóőrt nem igazán lehetne igazolni. Viszont távozott David Gonzalez, és lehetséges, hogy Shay Given követi, aki iránt a Celtic érdeklődik.

Hátvédek: Érkezhet Gary Cahill és Jan Vertonghen (ők ketten középsővédők). Jobb illetve baloldali hátvédnek ide igazolhat Van Der Wiel és Leighton Baines. Továbbá Clichy 8 év után hagyta el az Arsenalt és a Cityhez szerződött. Vételára 7 millió font volt. Shaleum Logan már távozott, őt követheti Dedrick Boyata vagy a Boltonba Cahillért cserébe, esetleg kölcsönbe. A nagy távozó Jerome Boateng lehet, aki állítólag már megegyezett a Bayern Münchennel. Eddig 2 érkező volt az egyik Nedum Onuoha, aki kölcsönből tért vissza.

Középpályások: Ronaldo állítólag érkezett volna, ha José Mourinho nem a Real Madrid trénere lenne. Vladimir Weiss kölcsönből visszatérve újra a Machester City futballistája. Érkezhet még Luka Modric, Marek Hamsik és két japán focista Abe Juki és Keisuke Honda.

Vieira visszavonult. Michael Johnson sorsa bizonytalan. Állítólag Shaun Wright-Phillips a kevés játéklehetőség miatt eligazol. James Milnerről sem tudni, marad-e vagy esetleg távozik. Az ágyúsoktól Samir Nasri nagy fogás lenne, de a francia karmestert a városi rivális is meg akarja szerezni.

Csatárok: Gervinho lehet az egyik érkező, de őt az Arsenal is le akarja szerződtetni. Lavezzi és Tevez jó csatárpárost alkotnának (már, ha Carlos marad). De a jelenleg a Copa American játszó Napoli támadó nagy fogás lenne. Alexis Sánchez nem valószínű, hogy a City-t választja, ő jobban szeretne a következő idénytől gránátvörös-kékben játszani. Caicedo már a Levante játékosa, míg Adebayor, Bellamy és Santa Cruz sorsa bizonytalan. Jo távozhat, de ezt még nem tudni, ahogy azt sem, hogy Tevez családi okokra hivatkozva eligazol-e.

A következő szezon kezdő tizeneggye lehet:

Hart – Richards -Kompany-Lescott/Cahill- Clichy/Kolarov- De Jong-Barry – Y. Touré-Nasri/Silva- Tevez-Lavezzi.