Mancini idén is költekezni akar

A tavalyi nagy bevásárlás után idén nyáron is várható néhány millió elköltése.

Az egyik legfőbb célpont – amelyet maga Mancini is megerősített – az Udinese támadója, Alexis Sánchez.

Februárban és márciusban három különböző versenysorozatban – FA Kupa, Premier League, Európa Liga – szerepeltünk. Minőségi játékosok nélkül képtelenség ezekben a sorozatokban kiemelkedőt nyújtani. Nézzék meg a United-et, van 8-9 játékosuk akik bármikor képesek megváltoztatni a játékot és megnyerni a mérkőzést.” – nyilatkozta az olasz szakember.

Jó csapatunk van, de további játékosok érkezésével erősödnünk kell, mert a Bajnokok Ligájában minden csapat jó erőkből áll.” – tette még hozzá.

Az egyik lehetséges érkező az Udinese dél-amerikai csatára, Alexis Sánchez. A kegyeiért vélhetően a városi vetélytárs United-del és a Barcelonával kell megküzdeni, mivel ők is kinézték maguknak sajtóinformációk szerint.

Tisztában vagyunk vele, hogy a csapat erősítésre szorul, de talán nem a csatárposzt az, ahova játékost kell hozni. Jelenleg négy támadónk van erre a posztra: Balotelli, Jó, Tévez és Dzeko. Kölcsönben van továbbá Adebayor (akit biztos, hogy nem fog megvenni a Real Madrid) és Roque Santa Cruz (Blackburn). Felesleges újabb csatárt venni, mert házon belül is könnyen meg lehet oldani a támadókérdést.

Itt van rögtön John Guidetti, aki a héten megint gólt szerzett a tartalékok meccsén és így 19 meccsen 17 gól a mérlege már. Az alábbi videón pedig az egyik élményszámba menő gólja látható a Stockport elleni bajnokin.