Ellopott jegyek, és jó hangulat a városban

A Sunderland elleni győzelem után kellemes hangulat uralkodik az Eastlandsen.

Mancini el volt ragadtatva a csapat teljesítményétől, külön kiemelte Balotellit, aki botrányai után végre jó játékával került középpontba.

És Adam Johnsont is, aki sérülése után most kezdett először, és ő indította el a gólfolyamot.

Örvendezett, hogy ismét dobogón a csapat, de azt nem forszírozta, hogy a negyedik Chelsea, és az ötödik Tottenham is egy-egy meccsel kevesebbet játszott. Mindegy ezek az öröm órái.

Adam Johnson nyilatkozta, hogy milyen plusz motivációt nyújtott játékosoknak Khaldoon Mubaraknak, a City elnökének hozzájuk intézett szavai. A elnök biztosította a csapatot, hogy a vezetőség mindent megtesz a klub nyugodt működésének és fejlődésének érdekében, de kérte a játékosokat tegyenek meg mindent a Bajnokok Ligáját érő helyezés megszerzéséért, és az FA kupa győzelemért.

A Premier Ligás kluboknál nem ritkák a híres emberek a VIP páholyban, de most különleges vendége volt vasárnap a Citynek: az egyik legnagyobb bollywoodi csillag Katrina Kaif tette tiszteltét a Sundarland ellen. A marketing gépezet dübörög, az új cél jelek szerint a milliárd fős piac, India.

A fiatal védők (Boyata és McGivern) örvendeztek a hirtelen jött lehetőségnek, persze sajnálva Zabaleta és a sérültek helyzetét.

A kupaelődöntő még messze van, de a fő hír ezzel kapcsolatban, hogy a Királyi Postától elraboltak 900 jegyet, amiket éppen kézbesíteni akartak.

Az eltűnt jegyeket érvénytelenítették, és a klub felhívta a mindenki figyelmét, ne vásároljon senki üzértől, az igazi, de lopott jegyekkel nem lehet bejutni a Wembleybe. Az újra nyomott jegyeken más kód szerepel.